28 juli 2014

Sommer & sol

å da er det ikkje så masse som
blir prioritert inne...
men her kommer noen bilder
fra loftstua.
ti hi
jeg elsker å ha
alle mine ting ,
rundt meg :)

fine meldinger i 2 dager til
så kommer regnet og
huset skal
få velltrengkt pleie....
nå natta her:)
 ønsker dere en
fortryllende
Mandag <3
klemmer i fleng fra ELI:))

2 kommentarer:

toves sammensurium sa...

Samme her Eli....venter på regnet og noen grader nedover på gradestokken,slik man kan få svingt seg skikkelig inne...det blir. Are det mest nødvendige for tiden!Og stakkars Hagen trenger en skikkelig dusj,Vanner selvfølgelig,men det blir ikke det samme!Men det har vært fantastiske dager,kjekt for ungene som har badet og badet som aldri før!
Så herlig du har det på loftstuen,er imponert over alle de fine bildene og rammene dine - nesten et eget kunstgalleri :)). Alle rommene hos deg er så personlige og flotte....ser på f x instagram,utrolig mange hjem som er like,jeg har begynt å sile ut litt der nå! I blogglandia har jeg mine favoritter,og du er selvsagt en av dem.... Men er det ikke stille med blogging med folk for tiden???Håper det tar seg opp igjen,godt du også henger med kjære Eli!!
Nyt dagene videre!!
Toveklem :)

Merete - Lys lilla sa...

Tenk for en luksus å ønske seg litt regn :-) jeg ser også frem til ruskevær , så jeg kan ha litt fokus også på innsiden av huset. Synes du er så flink til å sette sammen interiøret ditt og jeg har aldrintenkt på at sjakkbrikkene kan være fin pynt :-)